Bootreparaties en onderhoud in Overijssel

Neem contact op

 Bij Stegeman Services & Trading in Rijssen kunt u terecht voor reparaties en onderhoud aan boten en buitenboordmotoren. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Onderhoud aan buitenboordmotoren

In 2016 heb ik het watersportbedrijf van Dhr. Hurenkamp uit Apeldoorn over genomen. Eindelijk mag ik nu zelf aan het werk met mijn passie, onderhoud en reparatie aan de buitenboordmotoren. Helaas moet ik wel afscheid nemen van de grote zware motoren die getrailerd staan en grote inboard-motoren, gezien ik hier de ruimte niet meer voor heb. Voor onderhoud aan buitenboordmotoren tot 30 pk is het geen probleem, groter in overleg.

Bootreparaties

De laatste jaren heb ik al vele rubberboten gerepareerd, van kleine lekgaatjes repareren tot complete naden en losgelaten spiegels opnieuw lijmen. Heeft u problemen met uw rubberboot, neem contact met mij op, maar ga niet zelf aan het werk met lijmen en kitten uit de bouwmarkt. Geloof mij: dat werkt niet!

Verkoop boten en buitenboordmotoren

Interesse in een boot of buitenboordmotor, ik heb er diversen op voorraad. Neem contact op voor een actueel overzicht van het aanbod.

Contact opnemen
Icoon telefoon

Reparaties of onderhoud laten uitvoeren aan uw boot of buitenboordmotor? Bel Stegeman Services & Trading uit Rijssen.

Neem contact op