Professioneel transport van uw auto of caravan

Neem contact op

Heeft u transport nodig voor uw auto, oldtimer of heeft u een mooie boot maar geen auto meer waarmee u hem kunt traileren of verplaatsen van A naar B? Stegeman Services & Trading helpt u met het transport.

Transport door Stegeman Services & Trading uit Overijssel

Stegeman Services & Trading biedt u transport aan voor elke auto of bus tot 1700 kg. De maximale buslengte is L2. Heeft u dus een auto die getransporteerd moet worden omdat u pech heeft of een aankoop heeft gedaan maar hem niet over de weg kunt vervoeren, dan bent u bij Stegeman Services & Trading uit Rijssen aan het juiste adres.

Speciaal en zwaar transport

Het is ook mogelijk om uw bijv. oldtimer of cabrio te vervoeren onder een huif zodat hij vrij is van weer en wind. In verband met de afmeting van de huif kan dit alleen in overleg. Ook kan ik u een aanbieding maken voor zwaarder transport, aangezien ik in het bezit ben van een Land Cruiser met een trekgewicht van 3500 kg.

Professioneel boottransport

Heeft u een boot die net iets te groot is geworden voor uw eigen auto, ook dan mag u contact opnemen met Stegeman Services & Trading in Rijssen, ik kan voor u het transport verzorgen inclusief het traileren. De boot mee op vakantie? Natuurlijk is dat mogelijk, waarheen maakt niet uit. Ik maak vooraf een offerte voor u op. Er is één vereiste: ik rijd alleen met een goed onderhouden en goedgekeurde trailer. Veiligheid voor alles.

Kosten van auto en boottransport

Kosten autotransport:
Vast € 30,- + € 0,40 per km tot 1600 kg
Vast € 30,- + € 0,50 per km 1601 kg t/m 2200 kg

Kosten boottransport:
Vast € 30,- + € 0,50 per km tot 2000 kg (boot + trailer)
Vast € 30,- + € 0,60 per km tot 3500 kg (boot + trailer)

Wachttijd en trailertijd wordt apart doorberekend voor € 45,- per uur.
Prijzen zijn excl. btw.

Let op: voor transport over grotere afstanden worden kortingen gegeven. Prijsopgaven voor buiten Nederland worden berekend excl. eventuele tolkosten, deze kosten worden achteraf doorberekend. Doorberekende kilometers zijn uit en thuis. Echter, wanneer bijv. de boottrailer achter kan blijven dan geef ik 35% korting op de kilometers zonder trailer.

Assistentie en hulpverlening

Heeft u pech of start uw auto niet, en u komt erachter dat u geen lid bent van een hulpdienst? Bel Stegeman S&T en indien mogelijk kom ik u zo spoedig mogelijk assisteren. Wilt u graag naar uw eigen garage, dan is dat geen probleem. U betaalt dan alleen de uitrukkosten en de door mij verreden kilometers uit en thuis.

Uitrukken servicewagen:
Vast € 30,- + € 0,40 per km.

Rekenvoorbeeld:
Ik rijd uit en thuis 56 km
Uw kosten: € 30,- + (56x0,40) 22,4 = € 52,40 excl. btw, € 63,40 incl. btw

Icoon telefoon

Transport nodig voor uw caravan, oldtimer of boot? Bel vandaag nog naar Stegeman Services & Trading in Rijssen!

Neem contact op