Professioneel onderhoud van caravans en campers in Overijssel

Contact opnemen

Stegeman Services & Trading uit Rijssen heeft jarenlange ervaring en kennis opgedaan in onderhoud van caravans en campers en is BOVAG-gecertificeerd. Neem vandaag nog contact op.

Over camperonderhoud bij Stegeman Services & Trading

Nu ik na de verkoop van het bedrijf mijn passie weer zelf kan uitvoeren, heb ik besloten wel het onderhoud aan uw caravan of camper uit te voeren, maar i.v.m. de kosten geen BOVAG-stickers meer te plakken, wat voor u voordelig zal uitpakken. De grote beurt is 10% goedkoper en het uurloon is met bijna 25% gedaald. Dit is een serieuze kostenbesparing op een onderhoudsbeurt. Kortom, u kunt veilig op vakantie zonder hoge kosten. Om teleurstelling te voorkomen, maakt u ruim op tijd een afspraak. Halen en brengen van uw caravan is geen probleem, ik reken hiervoor een minimale onkostenvergoeding. Tijdstip van halen en brengen is in overleg, maar kan zowel overdag als 's avonds.

Montage van accessoires

Wilt u accessoires gemonteerd hebben op uw caravan of camper, ik kan het u leveren en het voor u monteren. Van stopcontact tot airco, u roept het maar!

Icoon telefoon

Uw camper professioneel en goedkoop laten onderhouden? Neem contact op met Stegeman Services & Trading uit Rijssen.

Neem contact op