Professionele camperreparaties in Overijssel

Neem contact op

Wilt u er weer op uit met uw camper maar moeten er nog wat reparaties worden uitgevoerd? Met dertig jaar ervaring in het vak kan Stegeman Services & Trading uit Bathmen u helpen. Ook voor het ombouwen van een busje naar een camper kunt u contact met me opnemen.

Reparatie van campers

Helaas zie ik geregeld dat auto’s en met name campers bij de verkeerde louche handelaren zijn gekocht en door de apk getrokken zijn met de ogen dicht. Dorpels en wielkasten compleet verroest, dichtgekit en dichtgespoten met pur of volgepropt met oude kranten en een spuitbusje eroverheen. Kortom, voor een paar tientjes op het oog een mooie camper met nieuwe apk. Maar helaas: schijn bedriegt. Bent u degene die dit is overkomen? Sorry, ik ga niet met u mee om de verkoper aan te pakken, maar ik zal “uw trots” weer een nieuw leven geven, en overal netjes nieuwe stukken en dorpels inlassen.

Na in eerste instantie al het zeer te hebben verwijderd, zal ik voor u een offerte opmaken van het herstel, samen overleggen we hoe ik het zal gaan aanpakken. Ook is heel vaak kostenspreiding mogelijk door in eerste instantie de apk-punten aan te pakken en het jaar erop bijvoorbeeld wat er nog meer nodig is. Van de gehele reparatie zal ik foto’s maken die uitgebreid bij de factuur worden gevoegd, zodat u bij eventuele vragen of bij verkoop een bewijs hebt van een goede reparatie.

Camperbouw en -ombouw

Inmiddels heb ik verschillende bussen omgebouwd naar camper, gebouwd vanuit mijn gedachten tot de werkelijkheid. Geen tekeningwerk maar volledige zelfbouw. Bent u geïnteresseerd of wilt u een camper laten bouwen? Neem gerust eens contact met mij op.

Icoon telefoon

Uw camper laten repareren, restaureren of laten bouwen? Neem contact op met Stegeman Services & Trading!

Neem contact op